Bestrijk een stuk aluminiumfolie met olijfolie, leg er wat
venkel en een stuk zalm op, kruid met peper en zout, leg er
wat citroen en 1-2 schijfjes tomaat op en vouw het folie bijna
helemaal dicht tot een mandje.
Giet er wat wijn in en maak het dan helemaal dicht.
Maak zo nog 5 pakketjes en grill ze 15 minuten.
Laat voor de saus de sjalot licht stoven.
Giet er 2 dl witte wijn en de visfumet bij en laat dit tot 1/3
inkoken.
Voeg de room en de knoflook toe en laat dit weer tot de helft
inkoken.
Snijd de bieslook, kervel en waterkers fijn en pocheer ze 1
minuut in de saus.
Roer de saus goed door en voeg het sap van 1/2 citroen en de
boter toe.
Zeef de saus en kruid naar smaak met peper en zout.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |